Blåbärsparfait

Blåbärsparfait

Parfait är en frusen dessert med en konsistens som liknar glass. Den är otroligt enkel att göra och går att förbereda innan gästerna kommer.
Betyg (16 st)

Mitt betyg:

Blåbärsparfait

Parfait är en frusen dessert med en konsistens som liknar glass. Den är otroligt enkel att göra och går att förbereda innan gästerna kommer.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 12 bitar

  • 200 g blandade färska bär

Gör så här:

Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden. Rör ner kvargen och blåbärssylten i äggsmeten. Vänd försiktigt ner grädden. Täck en rund form, ca 1 ½ liter med plastfolie. Häll ner smeten och täck med plastfolie. Frys minst 5 tim. Ställ parfaiten i kylen ca 1 tim innan servering. Servera med färska bär.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 205 kcal
  • Fett: 12 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Protein: 5 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.