Jäs bullarna i den avstängda ugnen med bara lampan tänd, vilket ger lite värme (det får vara max 35°). Täck bullarna med en uppklippt plastpåse så behåller de fuktigheten och jäser bättre.
115 kcal
Protein: | 2,5 g |
Kolhydrater: | 13 g |
Fett: | 6 g |
Jäst
|
25 g |
---|---|
2½ dl | |
Ägg
|
1 |
Strösocker
|
1 dl |
Stötta kardemummakärnor
|
½ msk |
Vetemjöl
|
ca 8 dl |
Salt
|
½ tsk |
75 g |
Ägg
|
1 |
---|---|
Vatten
|
1 msk |
Salt
|
½ krm |
Mandelspån
|
1 dl |
½ dl | |
Mandelmassa av god kvalitet
|
75 g |
Grovhackad mandel, gärna marconamandlar
|
1 dl |
2 dl | |
Florsocker
|