Jordärtskockssoppa med curry och skaldjur

Jordärtskockssoppa med curry och skaldjur

1 tim Förrätt
Äpple och curry lyfter den här sammetslena jordärtskockssoppan ytterligare ett snäpp. Mixa soppan till ett härligt skum. Toppa med lyxiga skaldjur. Receptet är skapat av Tommy Myllymäki, Årets kock 2007.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

465 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 30 g
Fett: 34 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum