Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ingefärsmango till ost
Ingefärsmango till ost
45 min
Buffé
Efterrätt
•
Se kommentarer
Ost och frukt, starkt och sött i spännande kombination efter maten. En snabblagad dessert som du gör på några minuter.
Andra liknande recept
60+ min
Grönkålspaj med ädelost
(40)
Budget
45 min
Pannkakor
(11120)
60+ min
Janssons frestelse
(834)
20 min
Chokladbollar
(19602)
60+ min
Pannacotta
(326)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala mangon. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda mango och ingefära.
Smaka av med ingefärslagen och låt det stå i rumstemperatur ca 30 min.
Skär osten i 16 bitar. Lägg en klick mango- och ingefärsblandningen på osten.
Klart!
Tips:
Det går också att använda fryst, tinad mango.
Ingredienser
Mango
75 g
Syltad ingefära med lag
Castello® Blue blåmögelost
150 g
Andra liknande recept
60+ min
Grönkålspaj med ädelost
(40)
Budget
45 min
Pannkakor
(11120)
60+ min
Janssons frestelse
(834)
20 min
Chokladbollar
(19602)
60+ min
Pannacotta
(326)
1 tim
Knäck
(2268)
1 tim
Klassisk knäck
(597)
60+ min
Crème brûlée
(43)
Budget
30 min
Kladdkaka
(25742)
Budget
1 tim
Risgrynsgröt
(602)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum