Hummersoppa med chili och syrad grädde

Hummersoppa med chili och syrad grädde

Betyg

(0 st)

60+ min

Ta tillvara på hela hummern och använd skalen till en fond smaksatt med tomat, konjak och kryddor. För bästa smak, låt soppan vila en stund och värm igen innan servering.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Hacka lök, chili, fänkål och vitlök. Sautera i olja. Tillsätt tomatpuré och vänd runt. Häll i fond, vatten och konjak. Koka ner till hälften. Tillsätt syrad grädde och låt sjuda ca 30 min. Ta från värmen och låt dra ca 1 tim, så att smakerna framträder ordentligt. Sila av soppan och värm. Smaka av med tabasco och salt. Mixa i smör och servera.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem