Halloumi- och morotsbiffar
40 min
Huvudrätt
Lunch
Tillbehör
•

Krispiga halloumi- och morotsbiffar smaksatta med spiskummin och chili flakes. De steks riktigt krispiga på båda sidor och serveras gärna med klyftpotatis, krispig sallad och en klick yoghurt.
Ingredienser
Morot
|
250 g |
---|---|
Halloumi
|
200 g |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Malen spiskummin
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Panko
|
1 dl |
Ägg
|
2 |
2 msk |
Till servering:
Klyftpotatis
|
900 g |
---|---|
2 dl | |
Blandad grönsallad
|
|
Citron, i klyftor
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
621 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8 g |
Protein: | 14,8 % | 22,6 g |
Fett: | 41,6 % | 29,2 g |
Kolhydrater: | 43,6 % | 66,8 g |

