Grönkålsfrittata

Grönkålsfrittata

Betyg

(21 st)

Vacker på julbordet och god året om. Njut den nygräddad eller ljummen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina grönkålen och krama ur den väl. Finstrimla skinkan. Lägg smöret i en ugnssäker form. Låt det smälta i ugnen. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke. Rör ner grönkål, skinka och 2/3 av osten. Häll det i formen och strö över resten av osten. Grädda i mitten av ugnen i 15–18 min tills den precis har stelnat och fått lite färg.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem