Julskagen med grönkål och rosépeppar
30 min
Förrätt
Buffé
•
&format=jpg)
Den klassiska Toast Skagen i julig skrud med grönkål och rosépeppar. Ett festligt och garanterat uppskattat inslag på glöggkalaset!
Ingredienser
Stora räkor utan skal
|
100 g |
---|---|
2 msk | |
Majonnäs
|
2 msk |
Riven pepparrot
|
1 msk |
Citron, finrivet skal och saft
|
½ |
Till servering:
Grönkål
|
100 g |
---|---|
2 msk | |
Flingsalt
|
|
Kavring eller vörtbröd
|
4 skivor |
Rosépeppar
|
½ tsk |
Gör så här
Näringsvärden, per bit
Energi:
129 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 9 g |
Fett: | 8 g |

