Grönkålschips med apelsindipp

Grönkålschips med apelsindipp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(163 st)

Grönkål som rostas i ugnen blir till frasiga och goda chips. Servera chipsen med en uppfriskande dipp på smetana och apelsin med ett sting av chili.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Apelsindipp

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Rör ihop dippen. Lägg grönkålen på ett bakplåtspapper på en plåt. Ringla över smör-&rapsolja och salta. Massera in det i grönkålen. Rosta i mitten av ugnen ca 10 min. Låt svalna. Servera med dippsåsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag