Fiskgryta med saffran, räkor och avokado

Fiskgryta med saffran, räkor och avokado

Betyg

(22 st)

Risoni är risformad pasta som ger fyllighet till den här krämiga friskgrytan. Toppa med avokado och servera stolt den här färg- och smaksprakande rätten!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 avokado

Gör så här:

Gör så här:

Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar. Tärna fisken. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta utan att den tar färg. Tillsätt saffran och fräs ytterligare ca 1 min. Häll på vin och buljong, låt sjuda ca 10 min. Tillsätt den syrade grädden och sjud ytterligare ca 5 min. Dela broccolin i små buketter. Tillsätt broccoli och tärnad fisk, sjud ca 5 min. Rör i räkor, sockerärter och risonin. Salta och peppra.

Dela, kärna ur och tärna avokadon. Toppa grytan med avokado.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 620 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 47 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem