Fisk i saffran- och kokossås

Fisk i saffran- och kokossås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(134 st)

Saffran, kokosmjölk och matlagningsyoghurt gör såsen smakrik.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 2 dl jasmin- eller basmatiris
  • 500 g fiskfiléer t ex sej
  • ½ tsk salt
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 tärning fiskbuljong
  • ½ pkt saffran
  • ½ tsk sambal oelek

Gör så här:

Gör så här:

Koka riset, dela fisken i 4 portionsbitar och salta. Vispa ihop matyoghurt, vetemjöl, kokosmjölk, buljongtärning, saffran och sambal oelek i en låg, vid gryta. Koka upp och lägg ner fisken. Låt sjuda under lock på svag värme 6-7 min. Servera med ris och paprika.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem