Fiskgryta med saffran, räkor och avokado
40 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Risoni är risformad pasta som ger fyllighet till den här krämiga friskgrytan. Toppa med avokado och servera stolt den här färg- och smaksprakande rätten!
Ingredienser
|
Torskfilé
|
200 g |
|---|---|
|
Laxfilé
|
200 g |
|
Gul lök
|
1 |
|
Risoni
|
1 dl |
| 2 msk | |
|
Saffran à 0,5 g
|
1 pkt |
|
Grönsaksbuljong
|
3 dl |
|
Torrt vitt vin
|
1 dl |
| 3 dl | |
|
Broccoli
|
250 g |
|
Skalade räkor
|
1 dl |
|
Sockerärter
|
150 g |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Avokados
|
2 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
710 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,5 g |
| Protein: | 18,1 % | 31,6 g |
| Fett: | 64,6 % | 51,9 g |
| Kolhydrater: | 14,9 % | 26 g |