Fiskgryta med saffran, räkor och avokado
40 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Risoni är risformad pasta som ger fyllighet till den här krämiga friskgrytan. Toppa med avokado och servera stolt den här färg- och smaksprakande rätten!

Ingredienser
Torskfilé
|
200 g |
---|---|
Laxfilé
|
200 g |
Gul lök
|
1 |
Risoni
|
1 dl |
2 msk | |
Saffran à 0,5 g
|
1 pkt |
Grönsaksbuljong
|
3 dl |
Torrt vitt vin
|
1 dl |
3 dl | |
Broccoli
|
250 g |
Skalade räkor
|
1 dl |
Sockerärter
|
150 g |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Avokados
|
2 |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
710 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,5 g |
Protein: | 18,1 % | 31,6 g |
Fett: | 64,6 % | 51,9 g |
Kolhydrater: | 14,9 % | 26 g |

