Fisk med apelsin

Fisk med apelsin

Snabb och enkel fisk som lagas direkt i sin goda sås. Såsen är smaksatt med hummerfond, rivet skal av apelsin, timjan och gräslök.
Betyg (133 st)

Mitt betyg:

Fisk med apelsin

Snabb och enkel fisk som lagas direkt i sin goda sås. Såsen är smaksatt med hummerfond, rivet skal av apelsin, timjan och gräslök.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 600 g fiskfiléer
  • ½ tsk salt
  • 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde
  • ½ msk vetemjöl
  • 1½ msk hummerfond
  • rivet skal av ½ apelsin
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • ev ½ dl hackad färsk gräslök

Gör så här:

Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.