Färsbiffar med balsamicosås

Färsbiffar med balsamicosås

Betyg

(25 st)

Färsbiffar är en underskattad och lättlagad maträtt. Här kryddas färsbiffarna med Apetina® vit ost som ger en utsökt sälta. Servera med en sås kryddad med balsamico, persilja och oregano. Variera receptet genom att byta nöt- mot lammfärs.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet. Smula ner osten och blanda den ordentligt med färsen. Forma färsen till 8 biffar och stek dem i smör 3-4 min per sida. Värm såsen under omrörning och smaksätt med crema di balsamico och oregano. Servera biffarna med sås, ris och tomat- och löksallad.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem