Färsbiffar med balsamicosås

Färsbiffar med balsamicosås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(57 st)

Färsbiffar är en underskattad och lättlagad maträtt. Här kryddas färsbiffarna med Apetina® vit ost som ger en utsökt sälta. Servera med en sås kryddad med balsamico, persilja och oregano. Variera receptet genom att byta nöt- mot lammfärs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här

Gör så här

Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet. Smula ner osten och blanda den ordentligt med färsen. Forma färsen till 8 biffar och stek dem i smör 3-4 min per sida. Värm såsen under omrörning och smaksätt med crema di balsamico och oregano. Servera biffarna med sås, ris och tomat- och löksallad.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag