Arla Ko® Filmjölk Svensk matkultur

Filmjölk är sedan lång tid tillbaka en av våra mest folkkära frukostprodukter. En tallrik filmjölk ger en god och nyttig start på dagen. Idag har vi en mängd olika varianter, men oavsett vilken Arla Ko Filmjölk du väljer så är den alltid gjord på mjölk från svenska Arlagårdar.

Arla Ko® Filmjölk

Arla Ko Filmjölk finns som naturell eller smaksatt med olika bär och frukter. Den finns även som laktosfri, ekologisk eller med med acidofilus. Och så kan du välja mellan olika fetthalter och krämighet. Toppa gärna din favorit med müsli, flingor eller färska bär.

Lantfil – den godaste filen vi har

Lantfil är vår allra krämigaste filmjölk och kanske den godaste starten på dagen du kan få. Den fina balansen mellan naturlig krämighet och kittlande spritsighet har sina förklaringar. Vår lantfil har en naturlig fetthalt som får följa säsongen på sitt eget vis, vilket ger den en härlig krämighet. Den goda spritsigheten får filen tack vare att den syras med en av våra äkta filkulturer under en längre tid än vanlig fil.

Du hittar mer information om produkterna i produklistan längre ned.

Arla Ko® A-Fil naturell eko

Arla ekologisk a-fil innehåller Lactobacillus acidophilus LA-5®, en av de mest välkända av de levande bakteriekulturerna. Bakterien har funnits i vår a-fil i över 25 år. Konsistensen är lite tjockare och filen kan med fördel ätas med müsli och flingor. Och självklart är den alltid gjord på svensk mjölk från svenska ekologiska Arlagårdar. 

Historien om filmjölk

Läs om hur filmjölken kom till

Arla Ko® yoghurt

Arla Ko yoghurt är ett naturligt val som finns i många goda milda smaker. Dessutom alltid gjord på 100 % svensk mjölk. Vilken är din favorit?

Till vår yoghurt