Arla Ko® Filmjölk Svensk matkultur

Filmjölk är sedan lång tid tillbaka en av våra mest folkkära frukostprodukter. En tallrik filmjölk ger en god och nyttig start på dagen. Idag har vi en mängd olika varianter, men oavsett vilken Arla Ko Filmjölk du väljer så är den alltid gjord på mjölk från svenska Arlagårdar.

Arla Ko® Filmjölk

Arla Ko Filmjölk finns som naturell eller smaksatt med olika bär och frukter. Den finns även som laktosfri, ekologisk eller med med acidofilus. Och så kan du välja mellan olika fetthalter och krämighet. Toppa gärna din favorit med müsli, flingor eller färska bär.

Långsyrad fil – den som väntar på något gott

Långsyrad fil är gjord enligt svensk hantverkstradition – precis som när varje bondgård gjorde sin egen filmjölk. Den långsamma processen ger en extra krämig och kittlande spritsig god smak. Långsyrad fil passar till både frukost och mellanmål och är gjord på svensk mjölk från Arlagårdar. Välj mellan naturell, milt smaksatt med jordgubbar & rabarber eller päron & kardemumma.

Arla Ko® A-Fil naturell eko

Arla ekologisk a-fil innehåller Lactobacillus acidophilus LA-5®, en av de mest välkända av de levande bakteriekulturerna. Bakterien har funnits i vår a-fil i över 25 år. Konsistensen är lite tjockare och filen kan med fördel ätas med müsli och flingor. Och självklart är den alltid gjord på svensk mjölk från svenska ekologiska Arlagårdar. 

Arla Ko® yoghurt

Arla Ko yoghurt är ett naturligt val som finns i många goda milda smaker. Dessutom alltid gjord på 100 % svensk mjölk. Vilken är din favorit?

Till vår yoghurt