Enchilada med grillad paprika och rostad majs

Enchilada med grillad paprika och rostad majs

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(58 st)

En texmex-rätt i höstiga tecken. När svampen i skogen tryter går det fint med odlad sådan. Välj gärna skogschampinjoner, de smakar mer än vad de vanliga gör.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Rostad majs

Till servering

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Hacka champinjonerna grovt och vitlöken fint. Bryn färsen i smör-&rapsolja ca 5 min. Tillsätt svampen och löken och stek ytterligare 3 min. Blanda ned chilisåsen. Smaka av med salt och peppar. Fördela färsen på tortillabröden och klicka på cottage cheese. Rulla ihop till rullar och lägg dem i en smord ugnssäker form. Hacka tomaterna och lägg ovanpå. Toppa med osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 min tills rullarna har fått fin färg. Rosta majskornen i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min till gyllene färg. Lägg majsen på enchiladan och garnera med koriander. Servera med sallad och gräddfil.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 590 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem