Enchiladas med beef chili

Enchiladas med beef chili

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Enchiladas, gratinerade tortillas, fyllda med smakrik chili och krämig ost. Räkna med denna som ny favorit och variant till tacomiddagen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Lägg beef chili, det mesta av tomatsalsan och hälften av ostarna på tortillan. Rulla ihop och lägg i en smord ugnssäker form. Häll över resten av tomatsalsan och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 min. Servera med yoghurt och sallad.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 1015 kcal
  • Protein: 62 g
  • Kolhydrater: 91 g
  • Fett: 47 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag