Enchiladas med kycklingröra

Enchiladas med kycklingröra

Betyg

(196 st)

Enchiladas liksom tacos tillhör det mexikanska köket. Enchiladas är gratinerade rullar av tortillabröd, ofta fyllda med kött eller kyckling. Välj din favorit!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Strimla kycklingen tunt. Skala och hacka löken. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Rör ner löken och låt den fräsa med. Krydda med salt och sambal oelek. Rör ner crème fraiche och låt det koka ihop någon minut. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem tätt på ett ugnssäkert fat. Strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem