Enchiladas med kycklingröra - Recept | Arla
Enchiladas med kycklingröra

Enchiladas med kycklingröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(212 st)

Enchiladas liksom tacos tillhör det mexikanska köket. Enchiladas är gratinerade rullar av tortillabröd, ofta fyllda med kött eller kyckling. Välj din favorit!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Strimla kycklingen tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Tillsätt löken och låt den fräsa med. Rör ner sambal oelek och crème fraiche och låt koka ihop någon min.
  3. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem tätt på ett ugnssäkert fat. Strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min.

Skriv ut

Källa: