Deviled eggs med cheddar och blåmögelost
Brunch
Buffé
Förrätt
•

Deviled eggs är en utmärkt förrätt eller rätt på buffébordet. Här får du förslag på två olika fyllningar, båda lika naggande goda! Överraska dina gäster med deviled eggs - med ädelost och bacon eller med cheddar.

Ingredienser
Deviled eggs med blåmögelost
Ägg
|
6 |
---|---|
Bacon
|
2 skivor |
Majonnäs
|
1 msk |
Dijonsenap
|
2 tsk |
2 msk | |
Salladslök
|
1 |
Salt och svartpeppar
|
|
Färska blandade örter
|
Deviled eggs med cheddar:
Ägg
|
6 |
---|---|
Riven Wästgöta Kloster® Cheddar
|
2 msk |
Majonnäs
|
1 msk |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Paprikapulver
|
2 tsk |
Liten schalottenlök
|
1 |
Röd paprika
|
¼ |
Salt och svartpeppar
|
|
Färska blandade örter
|
Gör så här
Deviled eggs med blåmögelost:
Deviled eggs med cheddar:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
229 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 27,4 % | 15,5 g |
Fett: | 69,4 % | 18 g |
Kolhydrater: | 3,2 % | 1,8 g |

