Deviled eggs med cheddar och blåmögelost
Brunch
Buffé
Förrätt
•
Deviled eggs är en utmärkt förrätt eller rätt på buffébordet. Här får du förslag på två olika fyllningar, båda lika naggande goda! Överraska dina gäster med deviled eggs - med ädelost och bacon eller med cheddar.
Ingredienser
Deviled eggs med blåmögelost
|
Ägg
|
6 |
|---|---|
|
Bacon
|
2 skivor |
|
Majonnäs
|
1 msk |
|
Dijonsenap
|
2 tsk |
| 2 msk | |
|
Salladslök
|
1 |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Färska blandade örter
|
Deviled eggs med cheddar:
|
Ägg
|
6 |
|---|---|
|
Riven Wästgöta Kloster® Cheddar
|
2 msk |
|
Majonnäs
|
1 msk |
|
Dijonsenap
|
2 tsk |
|
Paprikapulver
|
2 tsk |
|
Liten schalottenlök
|
1 |
|
Röd paprika
|
¼ |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Färska blandade örter
|
Gör så här
Deviled eggs med blåmögelost:
Deviled eggs med cheddar:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
229 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 27,4 % | 15,5 g |
| Fett: | 69,4 % | 18 g |
| Kolhydrater: | 3,2 % | 1,8 g |