Crudité med ägg

Crudité med ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Crudité är en typisk fransk lunchrätt med råa grönsaker som äts med en god, kall sås. Servera gärna crudité med ett gott hembakat bröd till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 morötter
  • 2 rödbetor
  • 6 kokt färskpotatisar
  • 1 knippe rädisor
  • 1 färsk lök
  • 4 kokta ägg
  • 1 tsk gourmetsalt
  • 1 krm svartpeppar

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Skala och riv morötter och rödbetor var för sig. Skiva potatis och rädisor. Skala och skiva löken. Skala och dela äggen i halvor. Lägg upp allt i grupper på ett stort fat. Krydda med salt och peppar. Servera med såsen och bröd.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 66 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem