Crudité med ägg

Crudité med ägg

Betyg

(0 st)

Crudité är en typisk fransk lunchrätt med råa grönsaker som äts med en god, kall sås. Servera gärna crudité med ett gott hembakat bröd till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 morötter
  • 2 rödbetor
  • 6 kokt färskpotatisar
  • 1 knippe rädisor
  • 1 färsk lök
  • 4 kokta ägg
  • 1 tsk gourmetsalt
  • 1 krm svartpeppar

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Skala och riv morötter och rödbetor var för sig. Skiva potatis och rädisor. Skala och skiva löken. Skala och dela äggen i halvor. Lägg upp allt i grupper på ett stort fat. Krydda med salt och peppar. Servera med såsen och bröd.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 66 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem