Crostini med parmaskinka och ost

Crostini med parmaskinka och ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Crostini passar bra till förrätt eller som tilltugg. Detta är crostini med härlig parmaskinka, ädelost och en tomatröra med torkade, hackade oliver. Mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g Castello® Blue Blue
  • 100 g svarta kärnfria oliver i vatten
  • 2 plommontomater
  • 1 schalottenlök
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 8 skivor baguette skurna på snedden
  • 4 skivor parmaskinka
  • 4 msk olivolja

Gör så här:

Gör så här:

Låt oliverna rinna av i en sil. Torka dem i mikro på högsta effekt 4-5 min. Låt kallna och hacka dem grovt. Dela tomaterna, gröp ur kärnorna och skär tomaterna i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda lök och tomat med 1 msk olivolja, salt och peppar. Sätt ugnen på 225°. Droppa lite olivolja på brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen 2-3 min. Skär osten i 8 skivor. Dela skinkskivorna på mitten. Lägg skinka, ost och tomatröra på bröden. Toppa med torkade oliver.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem