Clementin- och rosmarinmarinad

Clementin- och rosmarinmarinad

Betyg

(0 st)

Fruktig marinad till fläskkött men även till lamm och kyckling. Är clementinsäsongen över går det bra att använda apelsinskal.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • rivet skal av 2 clementiner
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 msk flytande honung
  • ½ tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop alla ingredienser till marinaden i en skål. Låt kött eller kyckling ligga i marinaden, gärna i en plastpåse, minst 2 tim. Vänd efter halva tiden.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem