Clementin- och rosmarinmarinad
10 min
•
Arbetstid: 10 min
•
Fruktig marinad till fläskkött men även till lamm och kyckling. Är clementinsäsongen över går det bra att använda apelsinskal.
Ingredienser
| 3 msk | |
|
Clementiner
|
rivet skal av 2 |
|
Kinesisk soja
|
1 tsk |
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
|
Sambal oelek
|
1 tsk |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
118 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 0,7 % | 0,2 g |
| Fett: | 68,3 % | 9,1 g |
| Kolhydrater: | 31 % | 9 g |