Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Citron- och ingefärsmarinad
Citron- och ingefärsmarinad
10 min
•
Se kommentarer
Vitlöken blir mildare i smaken när man krossar klylftorna istället för att pressa eller hacka dem. En älskad marinad till fläskkött och kyckling.
Andra liknande recept
60+ min
Ceviche med mango och koriander
(26)
60+ min
Fläskfilé i yoghurtmarinad med bön- och citronsallad
(37)
30 min
Ceviche på räkor
(76)
30 min
Marinerade jordgubbar med granola och vaniljvisp
(26)
45 min
Rabarber och jordgubbar med vit chokladsås och kardemumma
(100)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Rör ihop alla ingredienser till marinaden och lägg i en plastpåse.
Lägg ner kött eller kyckling och låt marinera minst 2 tim. Vänd efter halva tiden.
Klart!
Ingredienser
Citron
skal och saft av 1
Olivolja
1 dl
Salt
2 tsk
Vitpeppar
2 krm
Riven färsk ingefära
1 msk
Krossade vitlöksklyftor
2
Andra liknande recept
60+ min
Ceviche med mango och koriander
(26)
60+ min
Fläskfilé i yoghurtmarinad med bön- och citronsallad
(37)
30 min
Ceviche på räkor
(76)
30 min
Marinerade jordgubbar med granola och vaniljvisp
(26)
45 min
Rabarber och jordgubbar med vit chokladsås och kardemumma
(100)
50 min
Fläskytterfilé med sötpotatis
(50)
60+ min
Marinerade spareribs
(274)
Dubbelmarinerad fläskfilé
(6)
60+ min
Marinerade revbensspjäll
(88)
60+ min
Kamben med BBQ-sås
(49)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum