Citron- och ingefärsmarinad
10 min
•
Arbetstid: 10 min
•
Vitlöken blir mildare i smaken när man krossar klylftorna istället för att pressa eller hacka dem. En älskad marinad till fläskkött och kyckling.
Ingredienser
|
Citron
|
skal och saft av 1 |
|---|---|
|
Olivolja
|
1 dl |
|
Salt
|
2 tsk |
|
Vitpeppar
|
2 krm |
|
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
|
Krossade vitlöksklyftor
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
218 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 0,9 % | 0,5 g |
| Fett: | 92,4 % | 22,8 g |
| Kolhydrater: | 6,7 % | 3,6 g |