Citron- och ingefärsmarinad
                                
                                     10 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  10 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
         
    Vitlöken blir mildare i smaken när man krossar klylftorna istället för att pressa eller hacka dem. En älskad marinad till fläskkött och kyckling.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Citron
                                            
                                     | skal och saft av 1 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 2 tsk | 
| 
                                            
                                                Vitpeppar
                                            
                                     | 2 krm | 
| 
                                            
                                                Riven färsk ingefära
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Krossade vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
218 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g | 
| Protein: | 0,9 % | 0,5 g | 
| Fett: | 92,4 % | 22,8 g | 
| Kolhydrater: | 6,7 % | 3,6 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp)