Brysselkål med vitost

Brysselkål med vitost

Betyg

(49 st)

Överraska med denna spännande brysselkål. Rostad mandel, rödlök och smulad, smakrik ost lyfter brysselkålen till nya dimensioner.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva rödlöken tunt. Skålla och skala mandeln. Rosta den i en torr, varm stekpanna. Koka brysselkålen i lättsaltat vatten ca 5 min för färsk och ca 3 min för fryst. Fräs brysselkålen i smöret i en panna 2–3 min. Rör i löken, mandeln och smula över osten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem