Brysselkål i senapsgrädde

Brysselkål i senapsgrädde

Härlig brysselkål i len grädde som smaksatts med senap och oliver - en lite annorlunda och jättegod smakkombination.
Betyg (28 st)

Mitt betyg:

Brysselkål i senapsgrädde

Härlig brysselkål i len grädde som smaksatts med senap och oliver - en lite annorlunda och jättegod smakkombination.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 300 g färsk eller fryst brysselkål
  • 1 rödlök
  • 2 dl Arla® vispgrädde
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g svarta oliver
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Lägg i brysselkålen och häll på grädden. Smaksätt med senap, salt och peppar. Låt kålen koka på svag värme utan lock tills den är mjuk, ca 5 min för fryst och ca 10 min för färsk. Rör ner oliverna i grytan.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.