Brysselkål i senapsgrädde

Brysselkål i senapsgrädde

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

Härlig brysselkål i len grädde som smaksatts med senap och oliver - en lite annorlunda och jättegod smakkombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g färsk eller fryst brysselkål
  • 1 rödlök
  • 2 dl Arla® vispgrädde vispgrädde 40%
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g svarta oliver
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Lägg i brysselkålen och häll på grädden. Smaksätt med senap, salt och peppar. Låt kålen koka på svag värme utan lock tills den är mjuk, ca 5 min för fryst och ca 10 min för färsk. Rör ner oliverna i grytan.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag