Brysselkål i senapsgrädde

Brysselkål i senapsgrädde

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Härlig brysselkål i len grädde som smaksatts med senap och oliver - en lite annorlunda och jättegod smakkombination.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g färsk eller fryst brysselkål
  • 1 rödlök
  • 2 dl Arla® vispgrädde Vispgrädde 40%
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g svarta oliver
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Lägg i brysselkålen och häll på grädden. Smaksätt med senap, salt och peppar. Låt kålen koka på svag värme utan lock tills den är mjuk, ca 5 min för fryst och ca 10 min för färsk. Rör ner oliverna i grytan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem