Brysselkål i saffransgrädde

Brysselkål i saffransgrädde

Brysselkål är både nyttigt och gott! Saffran och lite pressad citron i grädden gör smaksättningen fulländad.
Betyg (30 st)

Mitt betyg:

Brysselkål i saffransgrädde

Brysselkål är både nyttigt och gott! Saffran och lite pressad citron i grädden gör smaksättningen fulländad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Lägg i brysselkålen och häll på grädden. Smaksätt med saffran, citron, salt och peppar. Låt kålen koka på svag värme under lock tills den är mjuk, ca 5 min för fryst och ca 10 min för färsk.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.