Blomkålsplättar med löjrom och picklad rödlök

Blomkålsplättar med löjrom och picklad rödlök

Små munsbitar med blomkål och ost passar bra med syrlig rödlök och festlig rom.
Betyg (32 st)

Mitt betyg:

Blomkålsplättar med löjrom och picklad rödlök

Små munsbitar med blomkål och ost passar bra med syrlig rödlök och festlig rom.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 24 st

Picklad rödlök:

  • 1 liten rödlök
  • 1 msk pressad citron

Till servering:

Gör så här:

Börja med den picklade rödlöken. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor. Häll över citronsaften och ställ åt sidan. Skär blomkålen i små bitar eller riv den på ett rivjärn. Blanda ost, ägg, fiberhusk och salt. Vänd ner blomkålen i smeten. Stek 24 plättar i smör i en stekpanna. Låt svalna något. Lägg på en klick crème fraiche på varje plätt. Toppa med löjrom och picklad rödlök och gräslök.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck inkl tillbehör

  • Energi: 88 kcal
  • Fett: 8 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Protein: 4 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.