Blomkålsplättar med löjrom och picklad rödlök
45 min
Buffé
Förrätt
•

Små munsbitar med blomkål och ost passar bra med syrlig rödlök och festlig rom.
Ingredienser
Blomkål
|
200 g |
---|---|
150 g | |
Ägg
|
3 |
Fiberhusk
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
50 g |
Picklad rödlök:
Liten rödlök
|
1 |
---|---|
Pressad citron
|
1 msk |
Till servering:
2 dl | |
Löjrom
|
120 g |
Finhackad färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per styck inkl tillbehör
Energi:
88 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 1 g |
Fett: | 8 g |

