Blåmusslor med syrad grädde
20 min

Blåmusslor med syrad grädde

En variant av den amerikanska musselsoppan clam chowder. Fänkål, chili, vitt vin och syrad grädde ger smak.
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Blåmusslor med syrad grädde

En variant av den amerikanska musselsoppan clam chowder. Fänkål, chili, vitt vin och syrad grädde ger smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 1 surdegsbaguette

Gör så här:

Skölj musslorna och släng de som inte stänger sig när du knackar på dem. Skala och hacka lökarna. Ansa och skär fänkålen i skivor. Kärna ur och hacka chilin. Fräs schalottenlök, fänkål och chili i smör och olja i en gryta. Tillsätt i musslor och vin låt koka under lock ca 3 min tills alla musslor har öppnat sig. Släng de som inte öppnats. Häll ner den syrade grädden och låt allt bi varmt. Servera genast med brödet.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 220 kcal
  • Fett: 19 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Protein: 9 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.