Kokosräkor i röd curry

Kokosräkor i röd curry

25 min Huvudrätt
Röd curry med kokos och crème fraiche blir en ny smaksensation.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skala räkorna.
  • Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Dela sockerärtorna på längden. Skala och hacka vitlöken.
  • Fräs grönsakerna i smör i en wok eller stor stekpanna.
  • Rör ihop currypasta, smulad buljongtärning, kokosmjölk och crème fraiche.
  • Låt räkorna fräsa med grönsakerna någon minut och häll på såsen. Låt allt koka upp.
  • Strö över koriander. Servera med limeklyftor och jasminris.
Klart!

Ingredienser

Stora räkor med skal
400 g
Paprikor
2
Sockerärter
100 g
Vitlöksklyftor
2
1 msk
Röd currypasta
1 msk
Hönsbuljong
1 tärning
Kokosmjölk
2 dl
2 dl
Färsk koriander eller persilja