Kokosräkor i röd curry

Kokosräkor i röd curry

Betyg

(146 st)

Röd curry med kokos och crème fraiche blir en ny smaksensation.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g stora räkor med skal
  • 2 paprikor
  • 100 g sockerärter
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 msk röd currypasta
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 2 dl kokosmjölk
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • färsk koriander eller persilja

Gör så här:

Gör så här:

Skala räkorna. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Dela sockerärtorna på längden. Skala och hacka vitlöken. Fräs grönsakerna i smör i en wok eller stor stekpanna. Rör ihop currypasta, smulad buljongtärning, kokosmjölk och crème fraiche. Låt räkorna fräsa med grönsakerna någon minut och häll på såsen. Låt allt koka upp. Strö över koriander.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem