Fisk- och skaldjurspanna

Fisk- och skaldjurspanna

20 min
Huvudrätt
Snabblagad fisk- och skaldjurspanna med ljuvlig smak av saffran. Tillsätt räkorna precis i slutet av tillagningstiden så att de inte blir sega.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fisk--och-skaldjurspanna/

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär fisken i 3x3 cm stora bitar. Salta.
  • Värm upp crème fraiche, vin, saffran och tomatpuré i en traktörpanna.
  • Lägg i fisken och låt sjuda 2-4 min. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  • Toppa med räkor och dill. Servera fisk- och skaldjurspanna med ris.
Klart!

Avpublicerad 11/9-13. Produkten har utgått

Energi:

385 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Torskfilé
500 g
Salt
1 tsk
2 dl
Vitt vin
1 dl
Saffran
1 kuvert
Tomatpuré
1 msk
Skalade räkor
100 g
Grovhackad färsk dill
½ kruka
Ris
3 dl