Fisk- och skaldjurspanna
Budget

Fisk- och skaldjurspanna

20 min Huvudrätt
Snabblagad panna med fisk och räkor. Tillsätt räkorna precis på slutet av tillagningstiden så att de inte blir sega.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär fisken i stora bitar och salta. Häll crème fraiche och vatten i en stekpanna. Rör om och koka upp.
  • Lägg i fisken och låt sjuda 2-4 min. Rör om och toppa med räkor och dill. Servera med riset.
Klart!
Tips:

Avpublicerad 11/9-13. Produkten har utgått

Energi:

385 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Torskfilé
400 g
Salt
1 tsk
Vatten
½ dl
2 dl
Skalade räkor
100 g
Grovhackad färsk dill
½ kruka
Ris
3 dl