Betor med blåmögelostkräm och honung
1 tim 10 min
Förrätt
Tillbehör
•
Söta betor med krämig ost och len honung, en oslagbar smakkombination som dessutom är vacker. Välj om du vill grilla betorna, eller om du vill tillaga dem i ugnen. Det är gott med alla olika typer av betor - gulbetor, rödbetor eller polkabetor! Servera dessa betor som förrätt eller som ett gott tillbehör på sommarens grillmiddagar!
Ingredienser
|
Rödbetor, gulbeta eller polkabeta
|
8 |
|---|
Blåmögelkräm:
| 125 g | |
| 1 dl | |
|
Salt
|
Honungsnötter:
|
Honung
|
½ dl |
|---|---|
|
Valnötter
|
1 dl |
|
Färsk rosmarin hackad
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
495 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,1 g |
| Protein: | 8,4 % | 10,2 g |
| Fett: | 54,1 % | 30,3 g |
| Kolhydrater: | 37,5 % | 45,6 g |