Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rödbetor med getost och pinjenötter
Rödbetor med getost och pinjenötter
15 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Rödbetor passar fantastiskt bra ihop med krämiga getost och söt honung. Strö över rostade pinjenötter och pepprig rucola och njut!
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12677)
30 min
Kantarellpasta
(105)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(142)
30 min
Salsicciapasta
(317)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(50)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
Dela rödbetorna i mindre bitar och fördela i en ugnsfast form. Bryt över bitar av osten och strö över saltet.
Tillaga i mitten av ugnen tills osten smält något och fått lite färg, 3-5 min.
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Strö pinjenötterna över rödbetorna. Lägg på rucola och ringla över honungen.
Servera med ett gott bröd.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
530 kcal
Protein:
16 g
Kolhydrater:
63 g
Fett:
25 g
Ingredienser
Färdigkokta rödbetor
750 g
Falbygdens® Getost
150 g
Flingsalt
½ tsk
Pinjenötter
5 msk
Rucola
65 g
Smält honung
2 msk
Surdegsbaguette
1
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12677)
30 min
Kantarellpasta
(105)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(142)
30 min
Salsicciapasta
(317)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(50)
1 tim
Lasagne
(2973)
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
60+ min
Kantarellpaj
(70)
60+ min
Tacopaj
(4135)
Budget
1 tim
Köttfärslimpa
(2027)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum