Rödbetor med getost och pinjenötter

Rödbetor med getost och pinjenötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

15 min

Rödbetor passar fantastiskt bra ihop med krämiga getost och söt honung. Strö över rostade pinjenötter och pepprig rucola och njut!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g färdigkokta rödbetor
  • 150 g Castello® White with goats milk
  • ½ tsk flingsalt
  • 3 msk pinjenötter
  • 40 g rucola
  • 1 msk smält honung

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Dela rödbetorna i mindre bitar och fördela i en ugnsfast form. Bryt över bitar av osten och strö över saltet.
  3. Tillaga i mitten av ugnen tills osten smält något och fått lite färg, 3-5 min.
  4. Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Strö pinjenötterna över rödbetorna. Lägg på rucola och ringla över honungen.
  5. Servera med ett gott bröd.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 530 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa: