Ugnsrostade grönsaker

Ugnsrostade grönsaker

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(66 st)

Ugnsrostade grönsaker sköter sig själv i ugnen medan du passar grillen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Borsta morötterna och skala rödbetor och lök. Skär grönsaker i halvor och lägg dem på en plåt.
  3. Blanda smör-&rapsolja med vitlök, salt, peppar och timjan. Ringla det över grönsakerna och blanda runt.
  4. Stek i mitten av ugnen 20–25 min. Garnera gärna med färsk timjan.

Skriv ut

Källa: