Ugnsrostade grönsaker

Ugnsrostade grönsaker

Betyg

(56 st)

Ugnsrostade grönsaker sköter sig själv i ugnen medan du passar grillen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg blandade grönsaker färska morötter, rödbetor och lökar
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv Smör- & rapsolja oliv
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ¾ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 tsk torkad timjan

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Borsta morötterna och skala rödbetor och lök. Skär grönsaker i halvor och lägg dem på en plåt. Blanda smör-&rapsolja med vitlök, salt, peppar och timjan. Ringla det över grönsakerna och blanda runt. Stek i mitten av ugnen 20–25 min. Garnera gärna med färsk timjan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem