Betor med blåmögelost, honung och rosmarin
                                
                                    1 tim 30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Buffé
                        
                
                    •
                    
            
         
    Söta betor med krämig ost och len honung, en oslagbar smakkombination som dessutom är vacker.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Små rödbetor och gulbetor
                                            
                                     | 12 | 
|---|---|
| 150 g | |
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Lime
                                            
                                     | rivet skal av 1 | 
| 
                                            
                                                Valnötter
                                            
                                     | 1 dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Hackad färsk rosmarin
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Flytande honung
                                            
                                     | 2 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
572 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 13 g | 
| Protein: | 9,2 % | 12,9 g | 
| Fett: | 51,1 % | 33,1 g | 
| Kolhydrater: | 39,7 % | 55,9 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)