Betor med blåmögelost, honung och rosmarin
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
•
Söta betor med krämig ost och len honung, en oslagbar smakkombination som dessutom är vacker.
Ingredienser
|
Små rödbetor och gulbetor
|
12 |
|---|---|
| 150 g | |
| 1 dl | |
|
Lime
|
rivet skal av 1 |
|
Valnötter
|
1 dl |
|---|---|
|
Hackad färsk rosmarin
|
1 msk |
|
Flytande honung
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
572 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 13 g |
| Protein: | 9,2 % | 12,9 g |
| Fett: | 51,1 % | 33,1 g |
| Kolhydrater: | 39,7 % | 55,9 g |