![Råbiff med kapriskräm](https://images.arla.com/recordid/C150E014-CC3F-4419-8B9C2E8FA6E99F4F/rabiff-med-kapriskram.jpg?format=jpg&width=375&height=265&mode=crop&crop=(67,0,-211,0))
Råbiff med kapriskräm
45 min
Huvudrätt
Förrätt
•
Råbiff är en klassisk och väldigt god rätt som serveras antingen som förrätt eller som varmrätt med nyfriterad potatis.
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![https://www.arla.se/recept/rabiff-med-kapriskram/](/recept/rabiff-med-kapriskram/qrcode.png)
Gör så här
Skär köttet i tunna skivor och frys det en stund. Då är det enklare att skära i små fina tärningar.
Energi:
334 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 25 g |
Kolhydrater: | 3 g |
Fett: | 25 g |
Ingredienser
Benfritt nötkött, t ex oxfilé eller flankstek
|
400 g |
---|---|
Salt
|
¾ tsk |
Svartpeppar
|
Kapriskräm:
Kapris
|
4 msk |
---|---|
½ dl | |
Majonnäs
|
½ dl |
Dijonsenap
|
½ msk |
Svartpeppar
|
Till servering:
Schalottenlökar
|
2 |
---|---|
Inlagd rödbeta
|
1 |
Äggulor
|
4 |
Vattenkrasse
|
1 dl |