Äppelquinoa med kanelsås

Äppelquinoa med kanelsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Sätt julsmak på quinoa med stekta äpplen, kanel, russin och rostad mandel.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • rucola

Kanelsås:

Gör så här:

Gör så här:

Skölj quinoan. Koka den i buljong enligt anvisning på förpackningen. Skär purjolöken i bitar. Kärna ur och klyfta äpplena. Fräs purjolök och äpplen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner det och russin i den heta quinoan. Lägg upp quinoan tillsammans med rucola på ett fat. Blanda ihop ingredienserna till kanelsåsen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem