Gulbetor med kantareller och ugnsbakad schalottenlök

Gulbetor med kantareller och ugnsbakad schalottenlök

1 tim
Lyxigt guldgult grönsakstillbehör att servera till stekt röding, flankstek- eller lammkotletter. Lägg till rostad quinoa och smulad vitost och tillbehöret förvandlas till en vegetariskt huvudrätt. Dragonen ger en lätt lakritssmak och en vinkning till bearnaisesåsen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per recept

Energi:

2455 kcal

Protein: 19 g
Kolhydrater: 65 g
Fett: 234 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum