Gulbetor med kantareller och ugnsbakad schalottenlök
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Lyxigt guldgult grönsakstillbehör att servera till stekt röding, flankstek- eller lammkotletter. Lägg till rostad quinoa och smulad vitost och tillbehöret förvandlas till en vegetariskt huvudrätt. Dragonen ger en lätt lakritssmak och en vinkning till bearnaisesåsen.
Ingredienser
|
Schalottenlökar
|
6 |
|---|---|
|
Gulbetor
|
400 g |
|
Champagnevinäger
|
2 msk |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Äggulor
|
2 |
|
Malen gurkmeja
|
1 krm |
|
Kallpressad rapsolja
|
2 dl |
| 50 g | |
|
Kantareller
|
300 g |
|
Färsk dragon
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
592 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,1 g |
| Protein: | 3,2 % | 4,6 g |
| Fett: | 86,6 % | 58 g |
| Kolhydrater: | 10,2 % | 14,9 g |