Äppelflarn med ingefärskräm

Äppelflarn med ingefärskräm

45 min Efterrätt
Underbara äppelflarn av frasig smördeg toppad med mjuka, sötsyrliga äpplen med karamell. Servera efterrätten med en len kräm som får lite bett av ingefära. Receptet har skapats av Viktor Westerlind, Årets Kock 2009.
Klart!

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

Energi:

655 kcal

Protein: 10 g
Kolhydrater: 65 g
Fett: 39 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum