Glögg

Glögg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Hemgjord glögg överraskar gästerna i advent. Med färdig glöggkrydda, äppeljuice och rött vin är din egen glögg klar på en kvart.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl konc konc äppeljuice
  • 2 dl rårörsocker
  • 2 påsar glöggkrydda, à 37 g
  • 7½ dl rött vin

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp äppeljuice, socker och glöggkryddor i en stor kastrull, ca 15 min. Tillsätt vinet och värm på låg värme. Servera ev med russin och skållade mandlar.

Näringsvärden, per recept exkl russin o mandlar

  • Energi: 1148 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 161 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem