923 kcal
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 51 g |
Fett: | 64 g |
Älgfärs eller annan viltfärs
|
400 g |
---|---|
Fläskfärs
|
100 g |
Gul lök
|
1 |
Medelstora mjöliga potatisar, kokta
|
2 |
3 msk | |
1 dl | |
Ägg
|
1 |
Kött- och viltfond
|
2 msk |
Flytande honung
|
1 msk |
Viltkrydda
|
1 tsk |
Blandad färsk svamp, t ex kantareller och karljohan
|
200 g |
---|---|
Schalottenlök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
2 msk | |
Torrt vitt vin
|
3 dl |
3 dl | |
Kalvfond
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Lingon
|
225 g |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |