Persiljerotspuré

Persiljerotspuré

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Rotsaksmos som blir lent och lite syrligt av creme fraiche. Persiljeroten kan bytas mot palsternacka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala persiljerot och potatis. Skär dem i mindre bitar och koka dem mjuka, ca 10 min. Häll av och mixa till en slät puré med crème fraiche. Tillsätt persiljan och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag