Persiljerotspuré

Persiljerotspuré

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Rotsaksmos som blir lent och lite syrligt av creme fraiche. Persiljeroten kan bytas mot palsternacka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala persiljerot och potatis. Skär dem i mindre bitar och koka dem mjuka, ca 10 min. Häll av och mixa till en slät puré med crème fraiche. Tillsätt persiljan och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem