Vilda köttbullar med stekta äpplen

Vilda köttbullar med stekta äpplen

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Krossade enbär i smeten ger köttbullarna vild smak! Rårörda lingon gör gräddsåsen extra god.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök, grädde, ägg, salt, enbär och rosmarin. Forma till 20 stora köttbullar. Bryn dem i smör-&rapsolja och efterstek 5–7 min. Kärna ur och klyfta äpplena. Fräs dem i smör-&rapsolja. Värm såsen och rör ner lingonen.

Tips:

Viltfärsen kan bytas ut mot nötfärs.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem