Ädla julköttbullar med älgfärs

Ädla julköttbullar med älgfärs

Betyg

(47 st)

Rulla vilda julköttbullar i år. Ädelost ger spännande smak åt älgfärsen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ströbröd och grädde i en bunke. Låt svälla ca 10 min. Skala och finhacka löken. Bryn den i smör i en stekpanna. Låt svalna. Blanda ner färs i ströbrödsblandningen. Tillsätt lök, ägg, smulad ost, salt och peppar. Rör till en smidig färs. Forma färsen till bullar. Bryn dem i smör i en stekpanna. Skaka pannan då och då och låt köttbullarna eftersteka på svag värme.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem