Äggröra med cottage cheese i ugnen
25 min
Brunch
Frukost
Mellanmål
•
&format=webp)
Mums vilken krämig äggröra! Här lagas den i ugn tillsammans med cottage cheese – ett smart och enkelt sätt att få till perfekt konsistens utan att stå vid spisen. Servera på rostat surdegsbröd och toppa med färska örter för en lyxig frukost, brunch eller lätt lunch.

Nytt
Ingredienser
250 g | |
Ägg
|
4 |
Salt
|
½ tsk |
Kallpressad olivolja
|
2 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Till servering:
Surdegsbröd
|
4 skivor |
---|---|
Färska örter, t ex dill, gräslök, persilja
|
4 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
299 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 19,3 g |
Kolhydrater: | 31,2 g |
Fett: | 10,6 g |

