Ägghalvor med curryröra

Ägghalvor med curryröra

Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.
Betyg (60 st)

Mitt betyg:

Ägghalvor med curryröra

Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Receptet gäller för 12 st

Till garnering:

  • rostad lök

Gör så här:

Vispa crème fraiche till en fast kräm. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar. Skala och dela äggen i halvor. Ta ur gulorna och smula ner 2/3 i röran. Fyll vitorna med röran och smula över resten av gulorna. Toppa med rostad lök.

Tips:

Garnera ev med bladpersilja.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per st

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 6 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.