Ägghalvor med curryröra

Ägghalvor med curryröra

Betyg

(61 st)

Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Till garnering:

  • rostad lök

Gör så här:

Gör så här:

Vispa crème fraiche till en fast kräm. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar. Skala och dela äggen i halvor. Ta ur gulorna och smula ner 2/3 i röran. Fyll vitorna med röran och smula över resten av gulorna. Toppa med rostad lök.

Tips:

Garnera ev med bladpersilja.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem