Ägghalvor med curryröra

Ägghalvor med curryröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(61 st)

Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Till garnering:

  • rostad lök

Gör så här:

Gör så här:

Vispa crème fraiche till en fast kräm. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar. Skala och dela äggen i halvor. Ta ur gulorna och smula ner 2/3 i röran. Fyll vitorna med röran och smula över resten av gulorna. Toppa med rostad lök.

Tips:

Garnera ev med bladpersilja.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem