Ägghalvor med curryröra
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.
Ingredienser
| ¾ dl | |
|
Äpple
|
1 |
|
Mango chutney
|
2 msk |
|
Curry
|
2 krm |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
|
Hårdkokta ägg
|
6 |
Till garnering:
|
Rostad lök
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Garnera ev med bladpersilja.
Näringsvärden, per st
Energi:
63 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 22,1 % | 3,4 g |
| Fett: | 64,9 % | 4,6 g |
| Kolhydrater: | 13 % | 2 g |