Zucchiniplock med halloumi och mynta
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Brunch
Buffé
Tillbehör
•
En perfekt vegetarisk rätt som passar bra till brunch eller som tillbehör till grillat eller stekt kött. Lite pressad citron på toppen ger extra sting till sältan.
Ingredienser
|
Lantbröd
|
2 skivor |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
|
Zucchini
|
1 |
|
Halloumi
|
200 g |
|
Salt
|
2 krm |
|
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
|
Citron
|
saften av ½ |
|
Färsk mynta
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
228 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 24,3 % | 13,6 g |
| Fett: | 44,6 % | 11,5 g |
| Kolhydrater: | 31,1 % | 17,4 g |