Zucchiniplock med halloumi och mynta
30 min
Brunch
Buffé
•

En perfekt vegetarisk rätt som passar bra till brunch eller som tillbehör till grillat eller stekt kött. Lite pressad citron på toppen ger extra sting till sältan.
Ingredienser
Lantbröd
|
2 skivor |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
Zucchini
|
1 |
Halloumi
|
200 g |
Salt
|
2 krm |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Citron
|
saften av ½ |
Färsk mynta
|
2 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
320 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 18 g |
Kolhydrater: | 14 g |
Fett: | 21 g |

